Henrieta Nagyova tennis academy logo

Tenisové kempy 2012

Pogram tenisových kempov v roku 2012

Milí tenisoví fanatici!

Chcela by som Vás informovať o našich nasledujúcich tenisových kempoch, ktoré sa budú konať v roku 2012.

Po veľmi úspešnom kempovom roku 2011 a našich kempoch v Turecku, Portoroži a Miami, sa nám naskytli neobmedzené možnosti s výbornými kontaktmi v tenisovom svete. Spojili sme sa s jednou z najlepších tenisových spoločností sveta GTLF.

Spoločnosť zastrešuje Chris Vermeeren, dlhročný hlavný manažér pre Nike, ktorý objavil v mladom veku veľa súčasných tenisových megahviezd - v súčasnosti aj skaut talentov.

Pán Khalaf al Habtoor nám vytvoril druhý domov pre naše kempy vo svojich nádherných rezortoch v Dubaji Habtoor Grand Resort&Spa, kde sa chystáme organizovať kempy počas halovej sezóny a zlého počasia cez zimu. V uplynulom roku sa tam koncom novembra pripravovalo 50 detí, juniorov a profi hráčov z Ruskej federácie.

Dubaj je hlavným pôsobiskom v príprave Rogera Federera, ktorý tam aj žije, Novaka Djokoviča, Viktorie Azarenkovej, Very Zvonarevovej a ďalších popredných hráčov sveta. (Habtoor Hotels)

Tuto je video z nášho posledného kempu, ktorý sme absolvovali v Boca Ratone a v Miami:

Zúčastnilo sa na ňom veľa popredných hráčov zo svetového mládežníckeho tenisu, manažérov, trénerov. Bola to výborná príležitosť pre slovenských hráčov s nimi trénovať, zmerať si sily, nabrať sebavedomie a hlavne získať znalosti o svetovom tenise v ich kategóriách.

Deti aj rodičia si tento kemp obľúbili. Deti sa veľmi zlepšili a už sa nevedia dočkať nasledujúceho.

Program tenisových kempov 2012:

  • 16. 2. 2012 - 22. 2. 2012 Jamajka
  • 31. 3. 2012 - 7. 4. 2012 Makarska
  • apríl 2012 San Raphael pri Monacu
  • júl 2012 Portorož (Slovinsko)

Pre informáie a rezervácie kontaktujte tu.

Henrieta Nagyová • SK • Slovensko © 2011