Henrieta Nagyova tennis academy logo

Tenisový camp v Boca Raton na Floride + Orange bowl!

Tenisové kempy v našej akadémii pre rok 2011 nekončia. Naša tenisová akadémia v spolupráci so spoločnosťou GTLF organizuje camp v Boca Raton na Floride, ktorý sa bude konať od 11.12 – 21.12.2011.

Náš camp bude spojený s campom GTLF( ktorého sa zúčastnia najlepší hráči sveta do 12, 14, 16 a 18 rokov), nakoľko hneď po campe sa začína najväčší mládežnícky turnaj sveta ORANGE BOWL.

ORANGE BOWL je turnaj spätý s veľkou tradíciou, na začiatku svojej kariéry ho vyhrali všetky svetové jednotky. Turnajom prešli také hviezdy ako Andre Agassi, Pet Sampras, Anna Kournikova, Maria Sharapova, Roger Federe a mnoho ďalších...

Nakoľko ide o prestíž, rozhodli sme sa posunúť našich slovenských hráčov ďalej do sveta, aby si zmerali sily s najlepšími hráčmi v ich kategórii alebo aspoň ich videli hrať. ORANGE BOWL je nielen hniezdo najlepších hráčov, trénerov, tímov na svete, ale aj pôsobisko tenisových agentov a manažérov, ktorí sa každý rok chodia pozerať na nové talenty a vyberajú si spomedzi hráčov na týchto turnajoch.

Program campu: tréningová príprava na ORANGE BOWL v Boca Raton + turnaj. V prípade hráčov, ktorí by sa ešte výkonnostne na tento turnaj nedostali ponúkame zažiť atmosféru tohto jedinečného podujatia. Viac informácií o turnaji sa dozviete tu: International Tennis Championship

Veríme, že vás tento turnaj zaujal. V prípade, že máte záujem, prosíme vás čo najskôr si zarezervovať miesto, nakoľko počet je obmedzený. Ohľadne ceny vás budeme informovať priebežne.

Deti/hráči, ktorí hrajú už slovenské a medzinárodné turnaje a sú na popredných miestach v rebríčku (aspoň top 50), prosíme vás o zaslanie údajov hráča, registráciu urobíme ako skupina/team.

S pozdravom Henrieta

Henrieta Nagyová • SK • Slovensko © 2011