Henrieta Nagyova tennis academy logo

Tenisový kemp v hoteli Iberostar Club Cala Barca

Poloha

Ste aktívnymi hráčmi tenisu alebo aj len aktívnymi fanúšikmi? Radi by ste skúsili, ako sa trénuje s bývalou reprezentantkou Slovenska? V spolupráci s úspešnou slovenskou tenistkou, členkou víťazného fedcupového tímu v roku 2002 Henrietou Nagyovou máte možnosť absolvovať tenisový kemp. Tréningy sú denne - 1,5 hodiny tenis, 1,5 hodiny kondičný tréning - s výnimkou prvého a posledného dňa pobytu). Takisto 5.deň pobytu je určený na relax (individuálne voľno). Trénuje sa na vonkajších ihriskách s tvrdým povrchom. Pre profesionálov odporúčame vlastné rakety. Viac informácií v našich pobočkách.

Klubový rodinný hotel Iberostar pozostáva z hlavnej budovy a dvojposchodových domčekov, je situovaný na východnom pobreží ostrova, v stredisku Cala de Sa Barca Trencada. Iba 3 kilometre od hotela sa nachádza mestečko Porto Petro s množstvom reštaurácií, barov a obchodíkov, či známa oblasť Cala d´Or. (Zastávka 100 m od hotela). Od hlavného mesta Palma de Mallorca je komplex vzdialený 60 km.

Vybavenie zariadenia/ďalšie služby

Zrekonštruovaný komplex má vstupnú halu s recepciou, lobby bar, pizzeriu Capriccio, kaviareň, hlavnú reštauráciu Mediterraneo, 2 bary pri bazéne, supermarket, obchodíky, nočný disko klub a konferenčnú miestnosť (Wi-Fi k dispozícii) a internetový kútik za poplatok. 6 bazénov s ležadlami a slnečníkmi zdarma. Športové aktivity, niektoré za poplatok: plavecký bazén s možnosťou výučby plávania, lukostreľba, šípky, stolný tenis, volejbal, 4 tenisové kurty, biliard, minigolf, potápanie, aerobik, wellness ZenSpace. Blízko hotela sa nachádza golfové ihrisko a jazdecká škola. Bohaté denné a večerné animácie.Bohaté animácie pre deti i dospelých.

Ubytovanie

Klimatizované dvojlôžkové izby s možnosťou prístelky (pre dieťa do 12 r.) a rodinné izby pre 4-členné rodiny s oddelenou spálňou a s ďalšími dvoma lôžkami v obývacej miestnosti majú kúpeľňu s WC a sušičom na vlasy, SAT TV s LCD obrazovkou, telefón, trezor (za poplatok), chladničku, mikrovlnnú rúru, balkón alebo terasu. Rodinné izby majú k dispozícii i izby pre hendikepovaných. Na vyžiadanie je možné zabezpečiť ubytovanie v Junior suitách a v suitách s hydromasážnou vaňou.

Strava

All inclusive

All inclusive

Raňajky a večere formou bohatých bufetových stolov v reštaurácii Mediterraneo, neskoré kontinentálne raňajky, obed podávaný v reštaurácii pri mori Cala La Beach alebo v pizzerii Capriccio, snacky pri bazéne v čase obeda, mieste alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly v čase od 10:00 – 01:00 hod. Poobede káva, čaj a koláčiky.

Pre deti

Bazén, ihrisko, animácie, miniklub (4 – 8 r.), maxiklub (9 – 12 r.), junior klub (13 – 17 r.), menu, stolička a postieľka.

Pláž

Piesočnatá pláž Cala Barca s pozvoľným vstupom do mora v zálive, v panenskej prírode Národného parku Mondragó, sa nachádza hneď pri hoteli. Druhá pláž, vzdialená len 10 minút pešej chôdze, je vybavená ležadlami a slnečníkmi (za poplatok). Nájdete tam reštaurácie, bary a vodné športy za poplatok.

Ďalšie informácie nájdete v CK Satur

Henrieta Nagyová • SK • Slovensko © 2011